Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Diyarbakir Son Dakika ~ Son Dakika Diyarbakir Da Teror Operasyonu Cok Sayida Kisi Gozaltina Alindi Son Dakika Haberler

Diyarbakir Son Dakika ~ Son Dakika Diyarbakir Da Teror Operasyonu Cok Sayida Kisi Gozaltina Alindi Son Dakika Haberler. 571 likes · 1 talking about this. Diyarbakır haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır haber sayfasında yer alıyor. Dün 18:03 filistin için adıyaman'da dualar edildi. Depremin derinliği ise40.8745 olarak açıklandı. Başkan beyoğlu, ramazan ayında da vatandaşların yardımına koştu.

Di̇yarbakir'da, çanta satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Son dakika galatasaray'ın şarkılı göndermesine fenerbahçe'den yanıt geldi: Afad, saat 19:03'te diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İnsan sapla samanı birbirinden ayırmalı normalleşmenin detayları belli oldu. Doğu bölgelerinde yapılan kaçak düğün sayıları açıklandı!

Son Dakika Diyarbakir Da Silahli Saldirgan 4 Kisilik Aileyi Rehin Aldi Evden 3 U Yarali 4 Kisi Kurtarildi Son Dakika
Son Dakika Diyarbakir Da Silahli Saldirgan 4 Kisilik Aileyi Rehin Aldi Evden 3 U Yarali 4 Kisi Kurtarildi Son Dakika from foto.sondakika.com
Diyarbakır haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır haber sayfasında yer alıyor. Adıyaman'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından i̇srail protesto edilerek, filistinliler için dualar edildi. Diyarbakır'da bir genç intihar etti! Afad, diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 40 dakika önce afad, saat19:03'te diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Keçi burcu'ndaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Kademeli normalleşme detayları belli oldu. Diyarbakır'ın ulu camii ve tek beden burcu.

Keçi burcu'ndaki çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Di̇yarbakir'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Di̇yarbakir'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, cadde ve sokaklar boş kaldı. Diyarbakır haber ile ilgili her türlü güncel gelişmeyi ve son dakika diyarbakır haberi hakkındaki en son yazılanları, 'diyarbakır haberleri etiketi' altından okuyup izleyin. Depremin derinliği ise 40.8745 olarak açıklandı. Diyarbakır ilinde gerçekleşen son dakika haberleri için diyarbakır haber kategorisine girebilir ve en güncel gelişmeleri en hızlı şekilde takip edebilirsiniz. Doğu bölgelerinde yapılan kaçak düğün sayıları açıklandı! Di̇yarbakir'da, çanta satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Diyarbakır'ın ulu camii ve tek beden burcu. Adıyaman'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından i̇srail protesto edilerek, filistinliler için dualar edildi. Diyarbakır'da bir genç intihar etti! Edinilen son dakika gelişmesine göre di̇yarbakir'da, tir'a tutunan 2 patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Diyarbakır haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır haber sayfasında yer alıyor. Bilim kurulu bugün, kabine ise yarın toplanıyor.

571 likes · 1 talking about this. Son dakika › güncel › son dakika haberleri! İnsan sapla samanı birbirinden ayırmalı normalleşmenin detayları belli oldu. Diyarbakır haber ile ilgili her türlü güncel gelişmeyi ve son dakika diyarbakır haberi hakkındaki en son yazılanları, 'diyarbakır haberleri etiketi' altından okuyup izleyin. Bilim kurulu bugün, kabine ise yarın toplanıyor.

Son Dakika Haberi Diyarbakir Da Bir Polisin Sehit Oldugu Saldirinin Faili Tutuklandi Ntv
Son Dakika Haberi Diyarbakir Da Bir Polisin Sehit Oldugu Saldirinin Faili Tutuklandi Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Gelen son dakika haberine göre; Depremin derinliği ise40.8745 olarak açıklandı. 40 dakika önce afad, saat19:03'te diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Koronavirüsle mücadele kapsamında perşembe günü saat 19.00'da başlayan ve pazartesi 05.00'e kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde, diyarbakır'ın cadde ve sokaklarında sessizlik hakim oldu. 21 nisan 2021 çarşamba 12:17. Diyarbakır haber sayfamızda diyarbakır haberleri okuyabilir, diyarbakır son dakika haberleri ve güncel diyarbakır gelişmelerini görebilirsiniz. Son dakika cumhurbaşkanı erdoğan'dan numan kurtulmuş ve binali yıldırım'a yeni görev! Di̇yarbakir'daki şehit aileleri, bayramının ilk gününde.

Diyarbakır'da bir genç intihar etti!

Son dakika galatasaray'ın şarkılı göndermesine fenerbahçe'den yanıt geldi: Diyarbakır'ın ulu camii ve tek beden burcu. Afad, diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Di̇yarbakir'da, husumetli 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Diyarbakır'da 3 dilde önce sabır, sonra bayram anonsu verildi! En son diyarbakır haberleri anında burada. Afad, saat 19:03'te diyarbakır'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Gelen son dakika haberine göre; Son dakika cumhurbaşkanı erdoğan'dan numan kurtulmuş ve binali yıldırım'a yeni görev! Bilim kurulu bugün, kabine ise yarın toplanıyor. Diyarbakır haber sayfamızda diyarbakır haberleri okuyabilir, diyarbakır son dakika haberleri ve güncel diyarbakır gelişmelerini görebilirsiniz. Adıyaman'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından i̇srail protesto edilerek, filistinliler için dualar edildi. Depremin derinliği ise40.8745 olarak açıklandı.

Diyarbakır haberleri sayfamızdan diyarbakır ile ilgili günün son dakika haberlerini görebileceğiniz gibi, diyarbakır ilçelerindeki en güncel gelişmeleri anlık olarak haber sayfamızdan. Son dakika galatasaray'ın şarkılı göndermesine fenerbahçe'den yanıt geldi: Sağlık bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında, düşük riskli iller olarak belirlenen mavi kategori, güneydoğu'nun tüm illerini kapsadı. Son dakika › güncel › son dakika haberleri! İşgalci siyonist ordusu i̇srail, gazzeye girdi!

Diyarbakir Son Dakika Haberleri
Diyarbakir Son Dakika Haberleri from img3.aksam.com.tr
Başkan beyoğlu, ramazan ayında da vatandaşların yardımına koştu. 21 nisan 2021 çarşamba 12:17. 09 mayıs, 2021, pazar 14:03. Adıyaman'da çeşitli sivil toplum kuruluşları tarafından i̇srail protesto edilerek, filistinliler için dualar edildi. Diyarbakır'da bir genç intihar etti! Son dakika kademeli normalleşmede yeni iddia! Silvan'da polis noktasında patlama meydana geldi! Gelen son dakika haberine göre;

571 likes · 1 talking about this.

Sağlık bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında, düşük riskli iller olarak belirlenen mavi kategori, güneydoğu'nun tüm illerini kapsadı. Di̇yarbakir'da, husumetli 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. Kademeli normalleşme detayları belli oldu. Diyarbakır'da 3 dilde önce sabır, sonra bayram anonsu verildi! Gelen son dakika haberine göre; Diyarbakır haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel diyarbakır haber sayfasında yer alıyor. Depremin derinliği ise40.8745 olarak açıklandı. Son dakika galatasaray'ın şarkılı göndermesine fenerbahçe'den yanıt geldi: Edinilen son dakika gelişmesine göre di̇yarbakir'da, tir'a tutunan 2 patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Gelen son dakika haberine göre diyarbakır polisi anneleri unutmadı en i̇yi narkotik polisi anne projesi kapsamında kadın doğum ve çocuk hastanesini ziyaret eden polisler, annelerin. Gelen son dakika haberine göre diyarbakır polisi anneleri unutmadı en i̇yi narkotik polisi anne projesi kapsamında kadın doğum ve çocuk hastanesini ziyaret eden polisler, annelerin gününü kutlayıp kendilerine çiçek verdi diyarbakır i̇l emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadel. 571 likes · 1 talking about this. Di̇yarbakir'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Post a Comment for "Diyarbakir Son Dakika ~ Son Dakika Diyarbakir Da Teror Operasyonu Cok Sayida Kisi Gozaltina Alindi Son Dakika Haberler"